Pollux Consulting

When the client speaks, we listen

Wie zijn we

Sedert de oprichting in 2004 heeft Pollux Consulting zich verder ontwikkeld tot toonaangevend expert in duurzame Stortplaats-Engineering, bouwend op de expertise van zijn oprichters.

In het verlengde van deze kernactiviteit van Stortplaats-Engineering, vervoegden ander domeinen de portfolio van Pollux, zoals bioages management, behandeling van uitloogwater en elektriciteitsproductie vanuit hernieuwbare bronnen. Zijdelings participeert Pollux ook in Carbon Management waar dat verband houdt met eigen projecten.

Onze experten zijn oprichters en eigenaars van de firma, als blijk van de sterke toewijding die typisch is voor onze benadering.

Pollux assisteerde reeds meer dan 30 stortplaatseigenaars in meer dan 11 landen voor zowel organisch, mineraal als gevaarlijk afval.

Onze werknemers beheersen vele talen en bieden moedertaal-assistentie in Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands en Duits.

Universiteitsdiploma's van Masterniveau zijn een standaard attribuut van al onze medewerkers, in de domeinen Burgerlijke Bouw, Biochemie-Engineering, Milieu-Engineering en Geologie, met zelfs een snuifje Literatuur om onze communicatie bij te schaven.

Drie essentiele kenmerken van onze methodologie :

  • wij luisteren aandachtig naar onze klant, waardoor wij begrip ontwikkelen van zijn echte noden
  • wij focussen voortdurend op re-engineering. Knip-en-plak oplossingen zijn aan ons niet besteed.
  • wij vormen één team met onze klant. De intense interactie is gericht op het snel bereiken van bevredigende oplossingen

POLLUX Waste to Energy, waar POL(lutie) wordt omgezet in LUX (de maat van lichtintensiteit).

De vertaling van de gehele site is aan de gang. Aarzel zeker niet ons te contacteren in het Nederlands. Contact